2012. október 30., kedd

MAFC-MVFC Sportszervező Kft. 3-4

MAFC-MVFC Sportszervező Kft. 3-4 (2-1). 
Budapest, MAFC Csarnok, 200 néző, vezette: Kovács, Janitz, Kovács
 

MAFC: Dr Varró - Öreglaki, Sivák, Munkácsi, Kertész. Csere: Gremsperger, Csernai, Szabó Z., Rajnay, Andorka, Kádár.
Edző: Kőrösi Zoltán.
 

MVFC: Tihanyi - Trencsényi, Lovas, Rábl, Szécsi. Csere: Szabó P., Nagy, Gál, Siska, Wellington, Pallai, Mezei.
Edző: Turzó József.

Gólszerzők:Szabó Z. (12.), Öreglaki (19.), Andorka (35.), ill. Szécsi (16.), Nagy (24.), Trencsényi (37., 38.)isch (37.).


A meccset a Mezei-Vill kezdte jobban, hiszen nem sokkal a kezdés után Rábl lőtt kapufát kilenc méterről. Szokták mondani, ha ez bemegy...de nem ment be. Az MVFC próbálta diktálni a tempót, nyomtak a vendégek, ám ebből a nyomásból fokozatosan jött ki a MAFC, köszönhetően többek között az egyre gyakoribb berettyóújfalui hibáknak és labdavesztéseknek, s Csernaiék is elértek egy kapufát. 

A félidő közepén aztán jött a hidegzuhany vendég szempontból, Szabó Zoltán szerzett vezetést, amit ugyan Szécsi Barna kiegyenlített, de Öreglaki Norbert egy vendégek által elajándékozott labda utáni akció végén állította be a félidei állást.

A második játékrészben még jobban rákapcsoltak a csapatok, jó iramban játszottak a felek, ám nem hibák nélkül. Üdítő jelenet volt látni Rábl cseleit két ember között a jobb oldalon, mielőtt kiszolgálta volna Nagy Istvánt az egyenlítő gól előtt. Az MVFC erőfeszítései tehát sikerre vezettek, és további gólokat is elérhettek volna, ám még a legnagyobb lehetőségeket sem sikerült gólra váltani, többször a kapu előtti bizonytalanság, technikai hibák miatt nem sikerült előnyre szert tenni. Szert tett viszont a MAFC, akik megérezve a lehetőséget lelkesen küzdöttek, és ennek meg is lett az eredménye, Andorka Kristóf lőtt gólt a vége előtt öt perccel. 

A Mezei-Vill vészkapusra váltott, s fél percen belül szerzett két Trencsényi találattal meg is fordította az állást. Izgalmas volt a meccs, bármi benne volt a pakliban, a MAFC az utolsó másodpercig küzdött, ám már nem tudott tovább zárkózni. 

Az MVFC a meccs összképe alapján megérdemelten nyert, ám csak a győzelem tényének, és a három pontnak örülhet a berettyóújfalui csapat, mert saját maguk számára tették igen nehézzé a találkozót.

Turzó József:  A győzelemnek mindig örül az ember, viszont azért nem szabad elfelejteni milyen hibákat követtünk el a mérkőzés során. Ezek a hibák a mai estén nem taktikai-, hanem technikai jellegűek voltak, ami koncentrációs és hozzáállási problémákat sejtet. Ezeket kielemezzük, átbeszéljük, és tovább építkezünk azokból a pillanatokból, aminek köszönhetően megnyertük ezt a kicsit kaotikus mérkőzést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése